SMART E-HANDEL FRÅN E37

Vi tillhandahåller ett e-handelssystem som gör det enkelt att bedriva lönsam e-handel. Vi levererar en helhetslösning med allt från design, rådgivning, integration, lansering, drift och moderna metoder för Internet-marknadsföring.

E37 System AB

  • E-handelssystem med unik och säljande layout
  • Färdig koppling till butiksdata- och affärssystem
  • Personlig kontakt, rådgivning och tydlig prisbild

E37 erbjuder ett e-handelssystem som gör det enkelt att snabbt komma igång och bedriva lönsam e-handel.

Med mer än 10 års erfarenhet är vi specialister på att integrera med alla slags butiksdata- och affärssystem. Att automatisera hela processen – från marknadsföring, sökmotoroptimering, orderläggning och betalning till leverans – är ofta nyckeln till en lönsam och framgångsrik e-handelssatsning.

Vi levererar er webbutik startklar med ett inbyggt publiceringsverktyg, och hjälper gärna till med alla delar av projektet. Allt från design, rådgivning, integration, tekniska detaljer, lansering, drift och moderna metoder för Internet-marknadsföring.

Vi tar väl hand om ditt varumärke, då webbshopen kan utformas helt enligt er grafiska profil. Inga mallstyrda begränsningar!

E37 e-handelssystem är ett system som går att växa i. Det finns mängder av färdiga tilläggsmoduler och specialfunktioner som kan aktiveras vid behov.

Smart e-handel – för dig med stora ambitioner!

Information

Namn
E37 System AB
Adress
Drottninggatan 90A
Postkod
111 36 Stockholm
Land
Sweden
Telefon
08-587 667 90
Email
Länk

Mercedes Karacsony

Telefon
08-587 667 95

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00