Drupal übercart betalningsmodul

DIBS erbjuder ett brett utbud av betalningsmoduler för populära CMS - och opensource system

Drupal übercart

Vi gör det enkelt att ta betalt på nätet

DIBS har utvecklat flera betalningsmoduler och plugins för de mest populära CMS- och opensource webshopsystem för att göra det enkelt för dig att ta betalt på nätet.

Übercart är en e-handelslösning med öppen källkod som är helt integrerad med Drupals CMS. Übercart utnyttjar fördelarna med Drupals kärnvärden och ger en bra möjlighet att integrera din webbutik med andra delar av din verksamhet.

Brett utbud av partners via DIBS

Vi har flera professionella partners som är experter på Übercart. Några av dem använder vår modul och andra har gjort egna integrationer till DIBS. Om du behöver professionell hjälp med din webbutik så rekommenderar vi starkt att du kontaktar en Übercart-partner för vidare hjälp.

Kom igång med DIBS

Ta gärna kontakt med vår säljavdelning innan du påbörjar integrationen. På det sättet säkerställer du att du får rätt betalsätt och valutor samt får guidning längs vägen.

För att kunna ta emot betalningar på nätet kommer du också behöva ett avtal med en aktör som samlar in och betalar ut pengarna till ditt konto. Den aktören kallas för inlösare. DIBS har kopplingar till flera inlösare vilket också ger dig tillgång till flera olika betalsätt. 

Om DIBS

DIBS, ledande inom betalningar på nätet och en del av Nets, har det bredaste utbudet av enkla och säkra betalningslösningar på nätet i Norden. Vi startade 1998 som pionjärer inom betalningar på nätet och var först med att nå 2 miljarder transaktioner. Idag har har vi fler än 15 000 nätbutiker i Norden som kunder och varje år väljer tusentals nya nätbutiker DIBS lösning. Vi hjälper dig genom hela processen.

 

Registrera dig gärna för ett gratis testkonto för att testa vår tekniska integration och genomföra testbetalningar med våra testkort.

Kom igång med DIBS  Gratis testkonto

Läs mer och ladda hem modulen

Ladda hem modulen

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00