COMERS Bokningssystem

Vi erbjuder ett heltäckande webbaserat affärssystem för charter, researrangörer, temaparker, hotell, stugförmedlare, campingar, aktivitetsföretag, destinationer m.fl.

Comers bokningssystem

  • Webbaserat bokningssystem
  • Onlinebokning

Comers bokningssystem är en helhetslösning för det moderna företaget som vill göra affärer både online och på traditionellt vis. Systemet innehåller integrerad bokning online för kund, agenter och andra återförsäljare. Vi levererar en helhetslösning med hemsida, onlinebokning, onlinebetalning, fakturering, administration, ekonomi och statistik.

Med Comers bokningssystem får du ett kraftfullt och flexibelt verktyg som klarar av att hantera såväl enkla bokningar som dynamiska paket kombinerade med t.ex. externa system online.

Information

Namn
Comers bokningssystem
Adress
Östermalmsgatan 33
Postkod
114 26 Stockholm
Land
Sweden
Telefon
+46 8 611 57 00

Per Hultkrantz

Telefon
+46 708 755 443

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.