Ta betalt på nätet via dator, mobil och surfplatta

"Med DIBS kapacitet kan vi alltid känna oss trygga"

C More

C More är den ledande leverantören av premiumbetal-tv-tjänster i Norden och ägs av TV4-gruppen och Telenor.

Allt från stora exklusiva direktsändningar från sportevenemang till barnprogram och filmpremiärer sänds i C Mores 27 kanaler i Sverige, Norge och Danmark. Kanalerna är tillgängliga via tv, dator, mobil och surfplatta. På internet är Filmnet (filmer och serier) och C Sports (livesport på nätet) mycket populära kanaler.

-Vi ville göra det enkelt för våra kunder att använda C Mores tjänster. Därför valde vi DIBS lösning för att ta betalt på nätet via dator, mobil och surfplatta. Med DIBS kapacitet kan vi alltid känna oss trygga med att det fungerar. Att vi fick egna kontaktpersoner som alltid svarar snabbt när vi behöver hjälp underlättar för oss säger Matti Zemack, projektledare hos C More och CTO hos Filmnet.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.