Business Controller

Publicerad 13 november 2018

Nu söker vi en utvecklingsorienterad Business Controller som kommer bli en del av ett controllerteam om tre personer. I rollen som Business Controller kommer du att analysera månadsresultat, ha kontakt med olika avdelningar internt samt driva förbättringsarbeten.

DIBS är ett innovativt bolag inom FinTech som ägs av Nets. DIBS företagskultur präglas av snabba beslutsvägar, korta ledtider och hög teknisk kompetens. Är du nyfiken av dig och strävar efter att utvecklas är chansen stor att du kommer trivas hos oss. Du kommer utgå från vårt kontor på Kungsgatan, mitt i centrala Stockholm.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Business Controller:

  • Arbete kring budget- och prognosprocess
  • Analys av månadsresultat
  • Uppföljning och rapportering av nyckeltal
  • Balansavstämningar och konsolidering
  • Stöttning mot ERP-system
  • Statistisk och finansiell rapportering
  • Stöttning mot sälj- och marknadsavdelning med beslutsunderlag
Kvalifikationer och erfarenhet

Till rollen som Business Controller söker vi dig som har högskoleexamen inom ekonomi och 3-5 års arbetserfarenhet. Du har bakgrund inom redovisning och/eller controlling, där du har kommit i kontakt med finansiell analys. Det är meriterande om du har arbetat med analys och/eller uppföljning av månadsbokslut/resultat i tidigare tjänst. Du har tidigare varit delaktig i förbättringsprojekt inom ekonomifunktionen. Har du tidigare arbetat i tech- och/eller tjänstebolag är det meriterande. Som Business Controller behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen som Business Controller och trivas hos DIBS är det viktigt att du uppskattar en organisation med högt i tak och som har tätt samarbete mellan avdelningarna. Du är trygg socialt och van att kommunicera med personer i olika verksamhetsgrenar. Du trivs i en miljö som präglas av snabba beslut och högt arbetstempo. Som bollplank mot andra beslutsfattare kan du kommunicera tydligt och pedagogiskt kring vilka åtgärder som krävs i givna situationer. Vi är ett bolag som vill ha kul på jobbet och din positiva inställning bidrar till vårt öppna och härliga arbetsklimat.

Du erbjuds:

Du kommer arbeta i en spännande bransch med många trevliga och kompetenta kollegor, på en arbetsplats med högt i tak, trevlig stämning och roliga sociala aktiviteter.
Lockar detta dig? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete på en dynamisk arbetsplats i ett glatt gäng!

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast 25 november.

För mer information är du välkommen att kontakta Senior Business Controller, Hampus Behr på 070-245 06 44.

 

Ansök här  

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800