Bli en del av DIBS partnerprogram

 

Vill du jobba med stabila system, förstklassig support och smidiga integrationer? Vi hjälper dig hitta den bästa betallösningen för dina kunder, samtidigt som du både får ersättning och andra riktigt bra förmåner. 

 

 


Ett samarbete som både du och dina kunder tjänar på

Vår betallösning Easy är byggd för högsta möjliga konvertering så att du känna dig trygg med att dina kunder kan ta betalt med en framtidssäkrad och stabil lösning. Det tjänar alla på.


Etablerat partnerskap som stärker ditt varumärke

Som officiell partner till DIBS har du möjlighet att använda vår logo på din hemsida och i marknadsmaterial. Du får dessutom exponering som en av våra partners via vår hemsida och möjlighet till gemensamma marknadsaktiviteter såsom kampanjer, event och webinar.

Håll dig uppdaterad inom betalningar och e-handel

Vi arrangerar regelbundet seminarier och event för att dela med oss av de senaste trenderna inom e-handel och betalningar på nätet. Som partner är du alltid välkommen att delta på våra event - och vi hittar gärna på saker tillsammans! Vår e-handelsexpert Patrik Müller är till exempel en flitigt anlitad föreläsare och moderator i Sverige och Norden. 

Som partner får du bland annat

Hjälp och rådgivning från vår tekniskt kunniga support och en personlig partnerkontakt som känner till din verksamhet.

Möjlighet att erbjuda dina kunder att komma igång med DIBS helt pappersfritt via API - inom 48 timmar.

Regelbundna utbildningar för att göra dig trygg med DIBS tjänster. Dessutom tillgång till DIBS alla seminarier och webinar.

Ett skräddarsytt partneravtal som passar dig.


ETT PARTERAVTAL SOM PASSAR DIG

Vi har ett brett nätverk av partners som täcker många olika branscher och verksamhetstyper och anpassar avtalet utifrån varje partners förutsättningar.

Flexibla samarbeten där dina kunders varumärke står i centrum

Våra partnerskap sträcker mellan såväl finansiella partners som marknadsföringbyråer, webbutvecklare och e-handelssystem. Oavsett verksamhet ser vi till att hitta ett samarbete som passar dig - utan krav på exklusivitet. Oavsett samarbete låter vi alltid dina kunders varumärke stå i centrum, så att de kan känna sig trygga med att äga kommunikationen med sina kunder.


Ge dina kunder en blixtsnabb betallösning 

Du får provision när du rekommenderar dina kunder att använda DIBS betallösningar. Med vår nya betallösning Easy kan dina kunder påbörja registreringen direkt i ditt system eller via din hemsida. De får då tillgång till en supersnabb betallösning som låter konsumenter för företag spara flera kort, leveransadresser och fakturauppgifter.

Läs mer om Easy

Wikinggruppen
Starweb
Textalk Webshop
Askås I&R AB

Se fler av våra partners"Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan göra betalningar enklare för dig och dina kunder."

 

- Partnerteamet: Per, Daniel, Pontus och Nedja
 

KONTAKTA PARTNERTEAMET

DIBS Payment Services AB
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800