The e-commerce Consulting Company

Ateles utvecklar skräddarsydda helhetslösningar för e-handel till medelstora och stora företag inom både B2B och B2C segmentet. Baserat på marknadsledande plattformsleverantörer levererar Ateles en specialanpassad, innovativ och användarvänlig e-handelslösning utifrån verksamheters unika behov. Ateles startade 2001 och har idag över 30 anställda med kontor i Stockholm, Linköping och Oslo.

Ateles Consulting AB

  • Innovation: kundanpassning av standardprodukter
  • Kvalitet: mer än 150 projekt med nöjda kunder
  • Trovärdighet: stabilt företag, AAA-rating

Som en av pionjärerna inom skräddarsydda helhetslösningar för e-handel startade Ateles 2001 med sju grundare som fortfarande är 100% operativa i bolaget med allt ifrån affärsutveckling till programmering. Sedan dess har över 200 framgångsrika projekt levererats och ett ovärderligt kunskapskapital vuxit fram. Idag utvecklar vi e-handelslösningar till både B2B och B2C segmentet baserat på marknadsledande plattformar som Magento, Elastic Path, Litium, ePages, pimcore och inRiver.

Vi börjar alltid utifrån kärnan i din affär och dina processer för att bygga en plattform som är innovativ, flexibel och anpassad de unika förutsättningar som råder på både lång och kort sikt. Baserat på våra kunders mål om att öka försäljning, sänka kostnader, öka kundlojalitet, konvertering eller effektivitet har vi en bred kompetens att utveckla en plattform utifrån de unika behov varje verksamhet visar.

Ateles har idag över 40 anställda och kontor i Stockholm, Linköping och Oslo.

Ateles har rating AAA i Soliditets kreditvärderingssystem.

Information

Namn
Ateles Consulting AB
Adress
Teknikringen 6
Postkod
58330 Linköping
Land
Sweden
Telefon
013-211020

Pär Eliasson Zucco

Telefon
070 347 4061

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.