Askås - system och tjänster för gränslös e-handel

Askås är en helhetsleverantör av e-handelslösningar och relaterade lösningar. Utöver detta erbjuder vi tjänster inom strategi, design och marknadsföring. Sedan 1997 har vi utvecklat våra system till att idag vara en av Sveriges mest framgångsrika e-handels-leverantörer, med kunder över hela Sverige och övriga Skandinavien. Vår mest kända produkt är Askås Internetbutik.

Askås I&R AB

Med en av marknadens absolut mest väl ansedda plattformar och genuin kunskap kring allt som rör e-handel kan vi erbjuda en e-handelslösning som är precist anpassad efter dina behov - här och nu men med framtiden i sikte!

Utifrån ett system som har en oöverträffad funktionsrikedom redan i sitt grundutförande kan du välja och vraka bland en palett av möjligheter för din e-handelssatsning när du väljer Askås Internetbutik som din plattform.

Har du en unik idé eller ett specifikt behov som det idag saknas stöd för så ser vi det som en utmaning och vi är omvittnat snabba och kompetenta vad gäller skräddarsydd funktionalitet för att tillmötesgå just dina specifika behov. Möjligheterna att förverkliga ert koncept grafiskt och funktionsmässigt är därför obegränsade och chansen är stor att vi utifrån tidigare erfarenheter har idéer att presentera med vändande post.

Vår ambition är att i alla lägen utgöra en komplett leverantör av tjänster och produkter för gränslös e-handel genom egenutvecklade systemlösningar, djup strategisk kunskap, goda partnerskap och kraftfulla integrationer. Testa oss gärna!

Information

Namn
Askås I&R AB
Adress
Järnvägsgatan 11
Postkod
661 22
Land
Sweden
Telefon
0533-691 600
Länk
Telefon
070-680 11 22

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00