DIBS Blogg

Publicen på IRCE

Allt du behöver veta från e-handelns supermakt

IRCE i Chicago är världens största konferens om e-handel med 200 talare och 10.000 deltagare från 40 länder. Där har vi hämtat de senaste amerikanska trenderna inom e-handel som vi sammanfattar i några videospaningar. Totalt var det 32 svenskar som deltog i konferensen, bland annat från CDON, Vaimo, Jetshop, Coolstuff, MQ, Hemtex, Inriver och Happy Goat.

Den första spaningen handlar om den enorma storleken på e-handeln i USA. Vi pekar också ut några vinnare i statistiken: 

 

Jätten inom e-handeln i USA är förstås Amazon. De bygger leveransanläggningar över hela USA för att kunna säkerställa blixtsnabba leveranser. De kommer lansera en egen mobiltelefon snart som en väg till att ytterligare närma sig de värdefulla konsumenterna. I spaningen får du veta hur mycket Amazons omsättning ökade på ett år:

 

Den största trenden på IRCE var användningen av video för att öka konverteringen. I spaningen får du se några bra exempel på hur video kan öka försäljningen:

 

För några år sedan trodde vi att apparna skulle försvinna till förmån för den mobila webben. Efter IRCE kan man lugnt säga att ryktet om appens död är falskt. Se spaningen och avgör själv:

 

Det är dyrt att skaffa nya kunder. Tänk om du kunde få dina kunder att bli trogna just din butik? Både lojalitetsprogram och sociala medier kan hjälpa dig med det. Se spaningen:

Skriv ny kommentar

8 - = 0
Lös talet ovan och skriv svaret i rutan med siffror. Till exempel för ”två + fyra=?” skriv 6.
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se