För framgångsrik E-handel

Har ni en dröm om att starta e-butik men vill inte dra på er för stora kostnader? Då har vi den perfekta lösningen åt er! Oavsett om ni är det lilla företaget, den etablerade butikskedjan eller privatpersonen som vill testa den kommersiella bärkraften i en hobby så har 3DG Webbpartner den kraftfulla och användarvänliga plattformen ni behöver för att komma igång snabbt och enkelt.

3DG Webbpartner

  • E-handel anpassad för smartphones och surfplattor
  • Flerspråksstöd
  • Supportstöd

Med en webbshop får du automatiskt en mycket större kundkrets än vad du har i din fysiska butik. Till skillnad från din butik, vars kundkrets till stor del består av kunder från orten så öppnar en webbshop dörren för kunder från hela landet, till och med hela världen om man så vill.

Hos 3DG Webbpartner får du en modern och användarvänlig e-handelsplattform komplett med allt som kan behövas: produktkatalog, recensioner, kassa, varukorg, betalningslösningar och så vidare. Till skillnad från många andra leverantörer av webbshoppar så skräddarsyr vi utseendet så att det passar just er profil, vi skulle aldrig leverera en webbshop som är uppbyggd med mallar till en kund.

Vår e-handelsplattform är egenutvecklad och växer i takt med våra kunders behov. På så vis är du säker på att alltid ha en unik webbshop, vilket gör att du sticker ut ur mängden.

3DG Webbpartner skapar förutsättningar för framgångsrika webbshopar i alla branscher och i alla storlekar. Vi ger dig tekniken och funktionerna och för att kunna växa och utvecklas i den takt ni själva behöver.

Självklart är våra webbshopar även anpassade för smartphones.

Information

Namn
3DG Webbpartner
Adress
Skolgatan 71 B
Postkod
903 30 Umeå
Land
Sweden
Telefon
+46 (0)90 711 750
Länk

Jonas Karlsson

Telefon
+46 (0)90 711 747

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.