Tekniskt avancerade webb- och e-handelslösningar

3bits bygger och vidareutvecklar e-handelslösningar för våra kunder. För att leverera lösningar av högsta kvalité i komplexa miljöer har vi personal med stor erfarenhet och förståelse för de olika delar och processer som krävs för att bedriva storskalig e-handel.

3bits

3bits är ett konsultbolag som nischar sig mot tekniskt avancerade webb- och e-handelslösningar. Bolaget grundades 2008 av personer som har sin bakgrund inom e-handel sedan slutet på 90-talet och där varit med på större delen av utvecklingen av den moderna e-handeln.

3bits affärsidé går ut på att leverera kundunika och integrerade e-handelslösningar av högsta kvalité vilket gör det möjligt för kunden att stärka sitt varumärke och position på marknaden. Nyckeln till framgång är erfarna och kompetenta medarbetare och en välutformad arbetsmetodik som säkerställer att kunden blir nöjd.

Kontoret ligger i Göteborg nära Centralstationen där vi har fortsatt att växa i nya lokaler som har utrymme för ännu fler medarbetare. Läs mer om de som redan jobbar på 3bits under Om oss.

Kontakta oss gärna så kan vi visa vad vi kan göra för att din webbutik med bakomliggande e-handelslösning ska bli precis så framgångsrik och optimerad som våra befintliga kunders e-handel.

Information

Namn
3bits
Adress
Lilla bommen 5c
Postkod
411 04 Göteborg
Land
Sverige
Telefon
031-75 71 200
Länk

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Anmäl dig nedan om du vill information om betallösningar från DIBS, en del av Nets. Du tillåter också att Nets-gruppen använder din information för marknadsföring. Samtycket kan alltid återkallas och kommer att vara giltigt tills det händer. En återkallelse gäller inte retroaktivt. Du kan läsa vår sekretesspolicy här.

Follow us
Nets Danmark A/S
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00