WooCommerce betalningsmodul

DIBS erbjuder ett brett utbud av betalningsmoduler för populära CMS - och opensource system

WooCommerce betalningsmodul

Vi gör det enkelt att ta betalt på nätet

DIBS Partner, Krokedil Produktionsbyrå AB har utvecklat en DIBS betalningsmodul för WooCommerce som gör det enkelt att ta betalt med kort, faktura och direktbetalning i din webshop. 

WooCommerce är den mest populära e-handelsmodulen för WordPress. Via Woothemes.com kan du ladda ner alla de tjänster du behöver för din e-handel, inklusive den här DIBS betalningsmodulen.

Brett utbud av partners via DIBS

Vi har flera professionella partners som är experter på WooCommerce. Några av dem använder den här modulen och andra har gjort egna integrationer till DIBS. Om du behöver professionell hjälp med din webbutik så rekommenderar vi starkt att du kontaktar en WooCommerce-partner för vidare hjälp.

Kom igång med DIBS

Ta gärna kontakt med vår säljavdelning innan du påbörjar integrationen. På det sättet säkerställer du att du får rätt betalsätt och valutor samt får guidning längs vägen.

För att kunna ta emot betalningar på nätet kommer du också behöva ett avtal med en aktör som samlar in och betalar ut pengarna till ditt konto. Den aktören kallas för inlösare. DIBS har kopplingar till flera inlösare vilket också ger dig tillgång till flera olika betalsätt. Med vår betallösning Easy får du allt i ett - både betallösning och inlösen i ett och samma avtal. Här kan du läsa mer om Easy.

Registrera dig gärna för ett gratis testkonto för att testa vår tekniska integration och genomföra testbetalningar med våra testkort.

 

Nedan ser du vilka funktioner som stödjs via modulen. Observera att vilka funktioner som finns tillgängliga beror på ditt avtal med DIBS, samt vilken plattform du använder. Kontakta vår säljavdelning innan du påbörjar integrationen för att vara säker på att få rätt lösning för dig.

Använder du DIBS D2-plattform?

Ladda ner modul för DIBS D2-plattform här

 

Ladda ner modul för Easy

När du klickar på "Ladda ner" kommer du till vår färdiga modul för betallösningen Easy.

Ladda hem modul

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om betalningar på nätet
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se