DIBS Webinar

Spana in vilka ämnen som är på gång just nu

DIBS bjuder in till webinar

Häng med på DIBS webinar om e-handel! Det är helt gratis att delta och du följer enkelt med via din dator eller smartphone.

Här ser du vilka webinarer som är på gång just nu. Hittar du inte ditt ämne? Listan uppdateras löpande, så titta gärna in regelbundet eller skicka ett förslag

 

Marknadsplatser på nätet - en genväg till ökad försäljning och fler kunder

16 juni 2017 kl. 09.00

En vanlig utmaning för många som säljer på nätet är att nå ut till potentiella kunder och driva trafik till webbutiken. För dig som vill bredda din kundkrets och sälja mer utan att behöva lägga en stor summa på marknadsföring kan onlinemarknadsplatsen vara ett effektivt sätt att nå en större publik – och öka försäljningen.

CDON.COM har de senaste åren knutit till sig ett stort antal externa e-handlare som säljer sina varor genom CDON:s plattform. Hör Fredric Hedman från CDON Marketplace berätta om marknadsplatsens fördelar och vad du som säljare ska tänka på för att lyckas.

Patrik Müller, e-handelsexpert på DIBS, leder samtalet och bidrar med sina insikter och kunskaper kring e-handel.

Klicka här för att läsa mer och anmäla dig.

 

 

Vad är ett webinar?

Ett webinar är ett seminarium online. Du följer webinaret från din egen dator där du kan höra oss prata och samtidigt följa en presentation på din skärm. Du får tillgång till webinaret genom att logga in via en länk som skickas tillsammans med bekräftelsen på din anmälan. Vi skickar en påminnelse innan så att du inte missar tiden.

Har du frågor? Skicka gärna ett mail till ebba.edlund@dibs.se

Titta på tidigare webinar

Nedan hittar du inspelade versioner av våra tidigare webinarer:

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se