Processägare med det rätta drivet

Publicerad 24 november 2016

Vill du arbeta i en ansvarsfull och koordinerade roll på ett företag med stora framtidsplaner tillsammans med drivna och engagerade kollegor? DIBS erbjuder dig en unik möjlighet att leda processarbetet när vi inför 2017 står framför en stor lansering av en ny produkt. Välkommen in med en ansökan idag då urvalsprocessen börjar omgående.

Vi söker nu processägare till vårt kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år med eventuell möjlighet att fortsätta inom företaget efter vikariatet.

DIBS är ett växande företag inom den stora Nets-koncernen. Vi har en familjär stämning där vi värdesätter en öppen och trevlig arbetsplats med pingisturnering, after works eller gemensamma fredagsträningar som stående inslag i vardagen. Vår tro är att man uppnår bättre resultat snabbare när man både jobbar och har roligt tillsammans. På kontoret i Stockholm arbetar idag 28 kollegor i olika arbetsroller. Vi står inför en stor lansering av en ny produkt där du som processägare kommer ansvara för onboarding av företagets kunder. Du arbetsleder ett mindre team på två kollegor och driver processarbetet mellan företagets sälj och support avdelning.

Arbetsuppgifter
Som processägare kommer du koordinera och prioritera arbetsuppgifter inom onboarding-teamet samt ansvara och driva teamets arbete framåt. I rollen kommer du ha löpande kontakt med alla nordiska kontor och intressenter i förberedelse för lanseringen av produkten samt kommande uppföljningar. Rollen innebär även att arbeta direkt gentemot kunder med kontroller av riskbedömning, granskning av transaktioner och olika rapporter som rör den nya produkten för DIBS.

Du kommer till exempel att:

 • Vara i dialog med interna och externa intressenter som exempel, Nets och PayTrail, för att koordinera uppgifter därefter
 • Rapportera om produkten till intressenter
 • Kontinuerligt utvecklingsarbete av onboardingprocessen
 • Kontinuerlig uppföljning och utbildning av teamets kompetenser
   

Tjänsten passar dig som har arbetat ett par år och är trygg i din arbetserfarenhet och väl rustad för att ta dig an tjänsten som processägare. Eftersom vi är ett snabbväxande företag som det går väldigt bra för finns chans till förlängning inom företaget för rätt person.
 

Vi söker dig som:

 • Har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi
 • Har relevant arbetserfarenhet på minst 3-5 år efter högre utbildning, exempelvis som processägare, projektledare eller kundsupport inom finansiell miljö
 • Har erfarenhet av processoptimering
 • Har en god teknisk förståelse
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen inom företaget sker på båda språken

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av att arbeta på den nordiska marknaden
 • Har kunskaper om AML (Anti Money Laundering) och KYC (Know Your Customer) samt kunskap om chargeback frågor
 • Har kunskaper i danska eller norska

Som person är du driven och lösningsfokuserad och tycker om att arbeta självständigt, samtidigt har du inga problem att samarbeta med andra. Vidare är du serviceminded med kundfokus samt har en god struktureringsförmåga med öga för detaljer. För att passa in i tjänsten gäller det att du har förmågan att ta dig an rollen från dag ett och driva arbetet framåt samt komma med egna initiativ.


Ansökan:
Vi arbetar med Academic Work i den här rekryteringen. För mer information och för att skicka ansökan gå till: https://www.academicwork.se/annons/processagare-med-det-ratta-drivet-till-dibs/14979256

Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att kontakta Rekryteringsadministratör Malin Andersson, 08 – 562 467 06.


DIBS, ledande inom betalningar på nätet och en del av Nets, har det bredaste utbudet av enkla och säkra betalningslösningar på nätet i Norden. Företaget startade 1998 som pionjärer inom betalningar på nätet och var först med att nå 2 miljarder transaktioner. Idag har man fler än 15 000 nätbutiker i Norden som kunder med ett årligt försäljningsvärde på över 150 miljarder kronor. Varje år väljer tusentals nya nätbutiker DIBS lösning. DIBS drygt 100 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om betalningar på nätet
Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se