Prestashop betalningsmodul

Använd DIBS färdiga betalningsmodul för Prestashop för att ta betalt i din webbutik

Prestashop betalningsmodul

Med mer en än miljon användare och 270 000 webbutiker är PrestaShop en av de mest använda e-handelsplattformarna. Med DIBS betalmodul kan du enkelt börja ta betalt i din PrestaShop-butik.

 

Brett utbud av partners via DIBS

Vi har flera professionella partners som är experter på Prestashop. Några av dem använder vår modul och andra har gjort egna integrationer till DIBS. Om du behöver professionell hjälp med din webbutik så rekommenderar vi starkt att du kontaktar en Prestashop-partner för vidare hjälp. Du hittar flera av dem här på www.dibs.se/partners.

 

Kom igång med DIBS

Ta gärna kontakt med vår säljavdelning innan du påbörjar integrationen. På det sättet säkerställer du att du får rätt betalsätt och valutor samt får guidning längs vägen.

För att kunna ta emot betalningar på nätet kommer du också behöva ett avtal med en aktör som samlar in och betalar ut pengarna till ditt konto. Den aktören kallas för inlösare. DIBS har kopplingar till flera inlösare vilket också ger dig tillgång till flera olika betalsätt. Med vår betallösning Easy får du allt i ett - både betallösning och inlösen i ett och samma avtal. Här kan du läsa mer om Easy.

 

Registrera dig gärna för ett gratis testkonto för att testa vår tekniska integration och genomföra testbetalningar med våra testkort.
 

Nedan ser du vilka funktioner som stödjs via modulen. Observera att vilka funktioner som finns tillgängliga beror på ditt avtal med DIBS, samt vilken plattform du använder. Kontakta vår säljavdelning innan du påbörjar integrationen för att vara säker på att få rätt lösning för dig.

Använder du DIBS D2-plattform?

Ladda ner modul för DIBS D2-plattform här

 

Ladda ner modul för Easy

När du klickar på "ladda ner" kommer du till våra färdiga moduler för betallösningen Easy.

Ladda ner

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om e-handel, betalningar på nätet och din betalningslösning
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se