Magento betalningsmodul

DIBS erbjuder ett brett utbud av shopmoduler för populära CMS - och opensource system

Magento betalningsmodul

Vi gör det enkelt att ta betalt på nätet

DIBS har utvecklat flera shopmoduler och plugins för de mest populära CMS- och opensource webshopsystemen för att göra det enkelt för dig att ta betalt på nätet.

Magento Community Edition är en e-handelslösning med öppen källkod, som är gratis att ladda ner och att använda. Det finns bra möjligheter att modifiera koden och lägga till funktionalitet direkt från marknadsplatsen Magento Connect. 

 

NYHET! Magento 2

DIBS har utvecklat en plugin för Magento 2, den senaste versionen av Magento Community Edition. Magento två innehåller flera förbättringar, såsom:

  • Bättre prestanda 
  • Responsiv design för lika bra användarupplevelse via smartphone, surfplatta och desktop
  • Kundanpassade funktioner som gör din webbutik unik

 

Brett utbud av partners via DIBS

Vi har flera professionella partners som är experter på Magento. Några av dem använder vår modul och andra har gjort egna integrationer till DIBS. Om du behöver professionell hjälp med din webbutik så rekommenderar vi starkt att du kontaktar en Magento-partner för vidare hjälp.

Kom igång med DIBS

Ta gärna kontakt med vår säljavdelning innan du påbörjar integrationen. På det sättet säkerställer du att du får rätt betalsätt och valutor samt får guidning längs vägen.

För att kunna ta emot betalningar på nätet kommer du också behöva ett avtal med en aktör som samlar in och betalar ut pengarna till ditt konto. Den aktören kallas för inlösare. DIBS har kopplingar till flera inlösare vilket också ger dig tillgång till flera olika betalsätt. 

Om DIBS

DIBS är nordens ledande leverantör av enkla betalningslösningar på nätet. Vi har fler än 15.000 kunder och över 15 års erfarenhet inom e-handel. Vi har genomfört över en miljard transaktioner. Vi hjälper dig genom hela processen. 

Registrera dig gärna för ett gratis testkonto för att testa vår tekniska integration och genomföra testbetalningar med våra testkort.

Kom igång med DIBS  Gratis testkonto

Läs mer och ladda hem modulen här

Ladda hem modul

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om betalningar på nätet
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se