Ekonom till kundreskontran på DIBS Payment Services AB

Publicerad 10 mars 2017

Vi rekryterar nu en medarbetare med fokus på kundreskontran till vår ekonomiavdelning i Stockholm. Din roll som kundreskontramedarbetare kommer att vara bred och utmanande, med placering på vårt fina huvudkontor på Kungsgatan i centrala Stockholm. Du kommer att tillhöra ekonomifunktionen i Stockholm som består av fyra personer. Du kommer även ha kollegor inom kundreskontran i Norge och Danmark.

Har du tidigare erfarenhet från kundreskontra och är intresserad av en ny utmaning med mycket ansvar är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ensamt ansvarig för kundreskontran för det svenska bolaget där dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  • Kundinbetalningar
  • Fakturering
  • Krav och inkassohantering
  • Konkurshantering
  • Kundservice
  • Kontakt med säljare angående fakturering

Du kommer även få ta över arbetsuppgifter inom leverantörsreskontran och på sikt eventuellt ha totala ansvaret för den. Du kommer dessutom vara behjälplig vid bokslut med t ex avstämningar.

Då både Norge, Danmark och Sverige har sin egen kundreskontra (en person i varje land) kommer du ha en koordinerande roll för dessa två andra personer. Du blir ansvarig för att se till att ni har ett gemensamt arbetssätt då ni ibland arbetar mot samma kunder, samt tar tag i eventuella frågeställningar som uppstår.


Vem söker vi?
För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du har akademisk utbildning med ekonomisk inriktning samt gärna 2 – 3 års erfarenhet från arbete med kundreskontra. Alternativt att du har längre erfarenhet från en liknande roll. Om du dessutom har tidigare erfarenhet från leverantörsreskontra ses det som meriterande. 

Som person är du en teamplayer som samtidigt kan arbeta bra på egen hand. Du är lättlärd, effektiv samt serviceminded och har ett öppet sinne. Du trivs med förändringar och när det händer mycket på en arbetsplats.

Du behärskar engelska i tal och skrift. Kunskaper i norska och danska är meriterande men inget krav. Likaså är tidigare erfarenhet från Navision önskvärt men inget krav.


Du erbjuds
Du kommer att få arbeta i en spännande bransch med många trevliga och kompetenta kollegor där det är högt i tak, trevlig stämning och många roliga sociala aktiviteter.

Stämmer detta in på dig? Då Vi kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete på en dynamisk arbetsplats i ett glatt gäng.

Ansökan
Vid den här rekryteringen samarbetar vi med Brightby. Ansökan sker via:  http://brightby.se/karriar/ekonom-till-kundreskontran-pa-dibs-payment-services-ab/

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mimma Liwgren Norling via telefon: 072-857 96 11 eller mail: mimma.liwgrennorling@brightby.se .

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Varmt välkommen med din ansökan!


DIBS erbjuder Nordens bredaste utbud av enkla och säkra betalningslösningar på nätet. Vi startade 1998 och var då pionjärer inom betalningar på nätet – idag är vi ledande i Norden. Vi var först med att nå en miljard transaktioner och har idag över 15 000 nätbutiker med ett årligt försäljningsvärde på över 100 miljarder kronor. Varje år väljer 2 500 nya nätbutiker vår lösning. Våra 100 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge arbetar för att göra det enkelt att ta betalt på nätet.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

...och mottag de senaste nyheterna om betalningar på nätet
Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se