NU BLIR NÄTBETALNING LÖJLIGT EASY

Med vår nya betallösning Easy får du allt du behöver för att ta betalt på nätet - och det blir superenkelt och tryggt för dina kunder att betala.

Nu blir nätbetalningar löjligt Easy

 

Blixtsnabb checkout för konsumenterna. Ett enda avtal för alla betalsätt.  Det är bara några av fördelarna att se fram emot när du väljer vår nya betallösning Easy till din webbutik.

 

Allt-i-ett - ett avtal för alla betalsätt inklusive kortinlösenavtal gör det enkelt att komma igång. Just nu erbjuder vi kortbetalning och under hösten kommer även fakturabetalning läggas till.

Easy integration - stöd för de vanligaste e-handelssystemen och open source-plattformarna. Just nu har vi stöd för WooCommerce och OpenCart samt arbetar på betalmoduler för Magento 1 och 2 samt Prestashop.  

Easy checkout - blixtsnabb och mobilanpassad betalning för dina kunder med full frihet att välja betalsätt och möjligt att spara flera betalkort. Återkommande kunder betalar dessutom med endast ett klick. Inbäddad i varje steg för en sömlös köpupplevelse. 

Easy administration - följ försäljningen i vår användarvänliga adminportal och få alla betalningar samlade i en rapport. Det sparar tid vid avstämning och bokföring.

 

I vår testbutik kan du testa hur det fungerar att betala med Easy checkout. 

 

Testa Easy checkout

 

 

Pröva att koppla Easy till din webbutik genom att upprätta ett testkonto. Det är kostnadsfritt och skapas direkt.  

 

Med testkontot ser du hur Easy administrationsportal fungerar. I portalen får du full överblick över dina betalningar, kan göra debiteringar, återbetalningar och ladda ner rapporter. Du får även tillgång till integrationsnycklar som du använder när du kopplar din webbutik till Easy. Klicka här för att upprätta testkonto.

För att koppla din webbshop till Easy följer du eller din tekniska partner den tekniska dokumentationen.  Här hittar du den tekniska dokumentationen för Easy.

 

 

Just nu har vi ett attraktivt piloterbjudande för Easy, kontakta oss idag.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se