NU BLIR NÄTBETALNING LÖJLIGT EASY

Med vår nya betallösning Easy får du allt du behöver för att ta betalt på nätet - och det blir superenkelt och tryggt för dina kunder att betala.

Enklare betalning för dig och dina kunder

 

Våra undersökningar visar att valfrihet, enkelhet och säkerhet är viktigast för konsumenterna när de betalar på nätet. Vi vet också att att det är mycket att tänka på för dig som säljer på nätet. Därför har vi utvecklat en helt ny betallösning som gör det superenkelt och flexibelt för dina kunder att betala. Dessutom gör vi det enklare för dig att hantera dina betalningar, så att du kan fokusera på din försäljning.

 

Allt-i-ett - ett avtal för alla betalsätt inklusive kortinlösenavtal gör det enkelt att komma igång.

Easy integration - stöd för de vanligaste e-handelssystemen och open source-plattformarna. Just nu har vi stöd för WooCommerce och OpenCart samt arbetar på betalmoduler för Magento 1 och 2 samt Prestashop.  

Easy checkout - blixtsnabb och mobilanpassad betalning för dina kunder med full frihet att välja betalsätt. Återkommande kunder betalar dessutom med endast ett klick. Inbäddad i varje steg för en sömlös köpupplevelse.

Easy administration - följ försäljningen i vår användarvänliga adminportal och få alla betalningar samlade i en rapport. Det sparar tid vid avstämning och bokföring.

 

I vår testbutik kan du testa hur det fungerar att betala med Easy. Klicka här för att göra ett testköp.

 

Just nu har vi ett attraktivt piloterbjudande för Easy, kontakta oss idag.

Har du frågor eller behöver hjälp?
DIBS Payment Services AB (publ)
Kungsgatan 32
111 35 Stockholm
Telefon: 08-527 525 00
sales@dibs.se


DIBS Payment Services i Göteborg
Kyrkogatan 25, vån 3
411 15 Göteborg
Telefon: +46 (0)31-600 800
sales@dibs.se